Narranacion - capítulo 2

El passat dissabte 24 de Febrer vam presentar el segon número de la nostra estimada revista Narranación. L’acte es va portar a terme a la Biblioteca Mont-Àgora (@MontAgoraMontbui) i hi van assistir més de 110 persones per donar la benvinguda a les noves creacions dels més de 20 col·laboradors d’aquesta nova entrega.

El pasado sábado 24 de Febrero presentamos el segundo número de nuestra querida revista Narranación. El acto se llevó a cabo en la Biblioteca Mont-Àgora (@MontAgoraMontbui), donde asistieron más de 110 personas para dar la bienvenida a las nuevas creaciones de los más de 20 colaboradores de esta nueva entrega.

Colaboradores Narranacion Cap 2 - Presentación

Durant l’acte vam presentar les noves seccions i vam parlar dels nous projectes de futur que esperem anar assolint en els pròxims mesos. Entre algunes d’aquestes noves seccions, podem trobar la de poesia, relat en anglès, la carta astral del nostre astròleg de capçalera, el Varón Badoom, o les necrològiques d’escriptors famosos.

Durante el acto presentamos las nuevas secciones y hablamos de nuevos proyectos de futuro que esperamos ir alcanzando en los próximos mese. Entre algunas de estas nuevas secciones, podemos encontrar la de poesía, relatos en inglés, carta astral de nuestro astrólogo de cabecera, el Varón Badoom, o las necrológicas de escritores famosos.

Aquí podeu fer un tast del contingut. Aquí una muestra de lo que se podréis encontrar: Narranación – Capítol 2

Narranación - Capítol 2 - Presentació 2
Narranación - Capítol 2 - Presentació

Teresa Suau, Javi Fernández y Marc González, els editors de Narranación durant la presentació

Per amenitzar la jornada, el nostre bon amic i col·laborador Daniel Clemente Butxaca va fer una lectura de tres poemes. També es van poder escoltar alguns audio-relats, com per exemple «La faula de l’arbre i el nàufrag», escrit per Javi Fernández, il·lustrat per Teresa Suau i adaptat pel mateix autor.

Para amenizar la jornada, nuestro buen amigo y colaborador Daniel Clemente Butxaca hizo una lectura de tres poemas. También escuchamos algunos audio-relatos, como por ejemplo «La faula de l’arbre i el nàufrag», escrito por Javi Fernández, ilustrado por Teresa Suau i adaptado por el mismo autor.

Narranación - Capítol 2 - Presentació - Daniel Clemente

Apunt il·lustrat: Gerard Freixes

La faula de l'arbre i el nàufrag

por Javi Fernández | Narranación - Capítol 2

En finalitzar la presentació, vam continuar amb la festa literària fent un dinar-col·loqui dins el marc de la 46a Ter-Cat de la Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia (@SC2F2). Més de 50 persones parlant de lletres, còmics, cinema i qualsevol altre motiu cultural. A la sobretaula, quatre llibres van presentar pels seus autors.

Al finalizar la presentación, continuamos con la fiesta literaria en una comida-coloquio dentro del marco de la 46a Ter-Cat de la Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia (@SC2F2). Más de 50 personas hablando de letras, cómics, cine y cualquier otro motivo cultural. Ya en la sobremesa, cuatro libros fueron presentados por sus autores.

  • «La pedra de la llum» – Carles Vilar (EdTempore)
  • «Conondromo» – Francesc Aunión (Adaliz Ediciones)
  • «Quan la tortuga perdé la closca» – Marià Bossom (Voliana)
  • «El paradís Mort» – Aleix Ortuño (Autoeditat)

Esperem que tots els assistents hagin gaudit i que aquesta nova entrega en la qual ha participat tanta gent, us agradi tant o més del que a nosaltres ens ha agradat prepararla i promocionarla.

Esperamos que todos los asistentes disfrutaran y que este nueva entrega en la que ha participado tanta gente, os guste tanto o más de lo que a nosotros nos ha gustado prepararla i promocionarla.

Ara toca seguir!

Una abraçada i, com no pot ser d’una altra manera, Gràcies!

Ens feu feliços.

Font: Canal Taronja – Enllaç a la notícia: www.canaltaronja.cat

Javi Fernández

Javi Fernández

Editor i escriptor a Narranación

Teresa Suau

Teresa Suau

Editora i il·lustradora a Narranación

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *