Pòster Exposició

El passat divendres va tenir lloc la inauguració d'»Il·lustracions i lletres de l’Anoia«. L’exposició està ubicada al vestíbul de la Biblioteca Central d’Igualada i podrà ser visitada fins al 30 d’Abril.

L’exposició està formada per totes les il·lustracions que han estat publicades en els dos primers números de la revista. Completant els cartells, trobareu un fragment de cada relat i una petita biografia dels artistes.

Alguns dels il·lustradors han participat en un «cadàver exquisit» dedicat a l’any Frankenstein i que també podreu veure exposat. Aquesta modalitat artística es basa en la col·laboració sobre una mateixa obra desplegable que recull diverses tècniques i escenes segons l’autor o autora.

Exposició Biblioteca 1
Exposició Biblioteca 1

Esbossos i detalls del procés creatiu, així com alguns originals, completen l’exposició que esperem que compleixi amb l’objectiu amb el qual s’ha portat a terme: la promoció dels artistes locals. Per part de Narranación hem editat un catàleg complementari a l’exposició, que podreu demanar de manera gratuïta a la recepció de la Biblioteca, i que farem servir per portar allà on anem a fer-nos conèixer.

Exposició Biblioteca 3
Exposició Biblioteca 4
Exposició Biblioteca 5
Exposició Biblioteca 6

Els escriptors que hi han participat són:

Ita Molins, Vanesa Carcasona, Josep Sampere, Jesús Cerezo, Rafa Moya, Josep Pelfort, Jordi Vendrell, Georgina Guixà, Mireia Rubio, Daniel Clemente, Laura Vivancos, Marc Mateu, Laura Rosich i Javi Fernández.

Pel que fa als il·lustradors signen els treballs

Gerard Freixes, Marc González, Dani Ramos, Jordi Cortés, Albert Vendrell, Joan Sallent, Sígrid Martínez, Jordi Fabregat, Edu Briñez, Nil Morist, Joana Sardà, Javi Remiseiro i Teresa Suau.

Mireia Rubio

Mireia Rubio – La desembulladora

 

Georgina Guixà

Georgina Guixà – El tren de la bruixa

 

Jesús Cerezo y Rafa Moya
Equip editorial Narranación

Equip editorial de Narranación durant la inauguració: Marc González, Teresa Suau i Javi Fernández

Des de Narranación volem donar les gràcies a la Biblioteca Central d’Igualada, que sempre ens ha recolzat en aquest projecte i com no pot ser d’una altra manera, als participants.

Us deixem la nota editorial del catàleg com a resum d’allò que aquesta exposició és per a nosaltres:

Quan inicies un projecte, hi ha gent —la majoria— que t’anima a continuar, n’hi ha que resten indiferents d’una manera prou educada, i també et trobes amb aquells que s’animen a sentenciar un «està molt bé el que fas, però aquestes coses comencen amb molta energia que després va desapareixent irremeiablement». Els tres grups tenen part de raó, però des de Narranación ens em volgut centrar en la més «constructiva» —la tercera, és clar—. Creiem que si en algun moment aquesta frase ha d’esdevenir real, cal doncs que aprofitem l’embranzida al màxim. Aquest projecte va néixer per fomentar la col·laboració i aquest és el model que millor es retroalimenta d’aquesta energia que sembla que, en teoria, ha d’anar minvant.

És per aquest motiu que us animem a conèixer aquests artistes, a reivindicar-los. A il·lustradors i il·lustradores, a escriptors i escriptores, pels que no cal caminar llargs camins, perquè són de ben a prop. Parleu amb tots ells, visiteu-los, reviseu-los i, sobretot, animeu-los a continuar. Aquesta energia és la que fa que segueixin amb allò que els apassiona. Ells són els que després compartiran la seva amb tots nosaltres a través del que millor saben fer.

Esperem els vostres comentaris i, sobretot, les vostres valoracions.

1 Comentario

  1. Geo

    És un honor participar en una aventura com aquesta, i un luxe enorme estar al costat de tant de talent. L’expo ha quedat xulíssima! 🙂

    Responder

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *